Aline Goffin, Olympe Tits & Stan Nieuwenhuis (BE)Samen vormen ze het nieuwe collectief Kopseer en creŽerden ze in residentie in deFENIKS Als alles kan, kan niets kapot. Een eerste toonmoment was te zien op het FENIKS FESTIVAL 2015.
Aline Goffin (BE) is 26 en actrice/zangeres. Ze volgde Kleinkunst aan Herman Teirlinck, Theater & Filmwetenschappen in Antwerpen en Complete Vocal Technique in Kopenhagen. Ze was o.a. te zien in Starend Meisje van Zonzo Compagnie en zingt momenteel mee in Ėthere is no why here- van Muziektheater Transparant. Ze heeft haar eigen muziekproject Along a line en leende haar stem aan animatiefilms als Frozen en Alice in Wonderland.
Luister naar Along a line

Stan Nieuwenhuis (NL) is 29 en componist/muzikant. Hij haalde een Master Muziek, optie Trompet en een Audio Engineering Degree in Rotterdam. Hij componeerde o.a. voor het National Brass Band Championships of Great Britain en won dit jaar de European Composer Competition. Hij werkt in AustraliŽ, Groot-BrittanniŽ, Nederland, BelgiŽ en Frankrijk en is muzikant bij o.a. De Waancel, Compagnie Cecilia en Mastercab.
www.stannieuwenhuis.be www.mastercab.be

Olympe Tits (FR) is 23 en danseres/autodidact fotografe. Ze werd geboren in Marseille, maar kwam naar Antwerpen voor een opleiding aan de Koninklijke Balletschool en Hedendaagse Dans aan het Conservatorium. Ze werkte samen met o.a. Sidi Larbi Cherkaoui en dansers van Anne Teresa de Keersmaeker, Pina Baush en Wim Vandekeybus. Ze studeert dit jaar af als leerkracht dans. Met haar eigen voorstelling Thereís more behind your eye viel ze in de prijzen.
www.olympephotography.com

Peter Theunynck (BE) is 54 en schrijver/dichter. Hij schreef o.a. De benen van de hemel en De bomen zijn paars en de hemel (bekroond met de Guido Gezelleprijs). Zijn biografie van Karel van de Woestijne werd genomineerd voor de AKO Literatuurprijs.
Inschrijven nieuwsbrief